Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu
Nalazite se ovde: > Naslovna strana >

Novi sajt, stare cene, lakše poručivanje!

20. 11. 2020. 01:40:19

Nova verzija naše veleprodajne online prodavnice microcer.rs dostupna je posetiocima od novembra 2020. Kompanija „Microcer“ na taj način započinje novu eru svog nastupa na Internetu i srpskom tržištu, i obeležava kraj ove specifične, ali uspešne poslovne godine za elektronsku trgovinu.

Novi dizajn i novi sadržaji online prodavnice

Preko 4500 proizvoda na našem veb-sajtu, podeljenih u 16 kategorija i oko 120 potkategorija, sada je radi lakšeg pronalaženja i online poručivanja, dodatno organizovano u 4 grupe proizvoda po prodajnim mestima, iz ugla potreba 4 grupe naših veleprodajnih kupaca:

Pored te nove strukture prodajnog asortimana, u lakšoj online kupovini, našim B2B klijentima pomoći će i novi dizajn veb-sajta, kao i novi sadržaji za pomoć korisnicima:

Ako još uvek niste naš online kupac, obavezno pročitajte i:

Saznajte ODMAH koliko su naše veleprodajne cene i uslovi veleprodaje odmereniji od ostalih!

 

Novi marketing pristup za zadovoljnije kupce

Tokom 2020. kompanija „Microcer“ je započela i značajne strateške promene u svom opštem promotivnom nastupu na tržištu, koje našim kupcima donose jasniji i brži uvid u prodajni asortiman, bez obzira na odabrani način komunikacije i prodaje.

Elektronska trgovina u Srbiji od marta 2020. je porasla za 100%, pa se to desilo i na našoj online prodavnici. Zato smo za bolje iskustvo naših B2B kupaca tokom online trgovine, iskoristili dobra domaća i svetska iskustva i značajno unapredili naš veb-sajt.

Novi vizuelni identitet primetićete ubuduće i na našim poslovnim objektima i dostavnim vozilima, kao i u poslovnim papirima koje dobijate od nas.

Nove su i adrese naših društvenih medija, na kojima možete i da nas redovno pratite:

Stare cene za nove alatke vaših kupaca

Praktično gledano, na novom veb-sajtu jedino staro su cene – odmerene i prilagođene srpskom tržištu, zahvaljujući direktnom uvozu i dugotrajnoj saradnji sa svetskim proizvođačima. Roba za veleprodajne kupce, ili kako kaže naš slogan „Praktične alatke vrednih ljudi“, nalazi se na svega par klikova odavde.

Posebno preporučujemo deo našeg prodajnog asortimana koji je jedinstvena ponuda proizvoda za majstore, farmere i domaćine, kakvih nema na drugim prodajnim mestima.

Iako je sva roba dostupna i na tradicionalne fizičke načine kupovine, najbrži način je da svoju porudžbinu obavite online preko veb-sajta: