Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu
Nalazite se ovde: > Naslovna strana >

Veleprodaja robe za uređivanje bašti, dvorišta, vrtova i okućnica


Veleprodajni asortiman kompanije „Microcer“ namenjen je i pravnim licima i preduzetnicima koji se bave trgovinom u sledećim vrstama prodajnih objekata ili se neposredno bave delatnostima hortikulture:

  • poljoprivredne apoteke i srodne prodavnice ručnih alata, baštovanske i baštenske opreme, zaštitne opreme, hemikalija...
  • prodavnice biljaka (cvećare, vrtni centri...)
  • robne kuće i veleprodaje alata, opreme, delova i zaštite za uređenje bašte i okućnice
  • baštovanstvo (urbano baštovanstvo, organsko baštovanstvo, cvećarstvo, ornamentalna hortikultura, arborikultura, uzgoj začinskog, aromatičnog i lekovitog bilјa...)
  • rasadnici (gajenje sadnica, lukovica, gomolјa, kalema, pelcera...)
  • uređivanje i održavanje eksterijera (vrtovi kuća i zgrada, krovne bašte, kućne bašte, dvorišta, terase...)
  • uslužne delatnosti (orezivanje, zalivanje, presađivanje, nega biljaka, zaprašivanje, uništavanje štetočina...)

Saznajte više na strani „O nama“.


Alati za baštovane i domaćine

Kompanija „Microcer“ je uvoznik i distrubuter alata, opreme, delova i zaštite za brojne delatnosti u oblasti hortikulture i srodnih delatnosti i zanimanja u okviru njih:

  • Gajenje bilјaka – baštovani, vrtlari, cvećari, vrtlarski tehničari, cvećarski tehničari, vrtlarski tehnolozi, cvećarski tehnolozi...
  • Pejzažna arhitektura i hortikultura – planeri, projektanti, izvođači radova...
  • Srodne delatnosti – tehničari ozelenjavanja, projektanti ozelenjavanja, tehnolozi zaštite bilja...

Osim profesionalnih baštovana i vrtlara, zbog povoljnih cena naš prodajni asortiman je namenjen i za one koji te poslove obavljaju za potrebe sopstvenih bašti i okućnica, kao hobisti i amateri, po sistemu „uradi sam“, a svi oni se snabdevaju u skoro 1000 maloprodajnih objekata naših stalnih dugogodišnjih veleprodajnih kupaca.

Saznajte ODMAH koliko su naše veleprodajne cene i uslovi veleprodaje odmereniji od ostalih!


Praktične alatke vrednih ljudi

Naš slogan je „Praktične alatke vrednih ljudi“ i on najkraće govori o našoj poslovnoj politici posvećenosti potrebama baštovana i domaćina koji svojim rukama stvaraju lepše životno okruženje.

Online B2B prodavnica microcer.rs postoji od 2008. i uz veliku ponudu artikala pruža i odmerene cene, uz brzu i besplatnu isporuku poručene robe, u skladu sa poslovnom politikom kompanije.

Iako je sva roba dostupna i na tradicionalne offline načine kupovine, najbrži način je da svoju porudžbinu obavite preko naše online prodavnice:

Pre nego što pogledate naš prodajni asortiman, možete da pročitate i: