Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu
Nalazite se ovde: > Naslovna strana >

Veleprodaja za gvožđare, farbare, izvođače radova i zanatlije


Veleprodajni asortiman kompanije „Microcer“ namenjen je i pravnim licima i preduzetnicima koji se bave trgovinom u sledećim vrstama prodajnih objekata ili se neposredno bave sledećim delatnostima:

  • gvožđare, farbare i srodne prodavnice elektro-materijala, ručnih alata, građevinske opreme, opreme za grejanje, zaštitne opreme, hemikalija...
  • robne kuće i veleprodaje alata, opreme, delova i zaštite za majstore, zanatlije i izvođače radova
  • izvođači radova (građevinskih, električarskih i molersko-farbarskih)
  • zanatlije u oblastima obrade metala i mašinstva

Saznajte više na strani „O nama“.


Alati za zanatlije i hobiste

Kompanija „Microcer“ je uvoznik i distrubuter alata, opreme, delova i zaštite za brojne tehničke, zanatske i uslužne delatnosti i zanimanja u okviru njih:

  • Obrada metala – bravari, limari, kovači, elektrozavarivači...
  • Mašinstvo – monteri mašina, postrojenja, uređaja, vozila i motora, mašinski tehničari, mašinski instalateri, vodoinstalateri, instalateri grejanja, instalateri klimatizacije, mašinisti, mašinbravari, mehaničari za postrojenja, mašine i uređaje, automehaničari, servisni mehaničari...
  • Elektrotehnika – elektromonteri, elektroinstalateri, elektrotehničari, elektromehaničari, autoelektričari...
  • Građevinarstvo – tesari, zidari, fasaderi, stolari, keramičari...
  • Molersko-farbarski radovi – moleri-farbari, lakireri, tapetari, firmopisci...

Osim profesionalnih majstora i zanatlija, zbog povoljnih cena naš prodajni asortiman je namenjen i za one koji te poslove obavljaju za sopstvene kućne potrebe, kao hobisti i amateri, po sistemu „uradi sam“ i „sam svoj majstor“, a svi oni se snabdevaju u skoro 1000 maloprodajnih objekata naših stalnih dugogodišnjih veleprodajnih kupaca.

Saznajte ODMAH koliko su naše veleprodajne cene i uslovi veleprodaje odmereniji od ostalih!


Praktične alatke vrednih ljudi

Naš slogan je „Praktične alatke vrednih ljudi“ i on najkraće govori o našoj poslovnoj politici posvećenosti potrebama majstora i domaćina koji svojim rukama stvaraju lepše i udobnije životno i radno okruženje.

Online B2B prodavnica microcer.rs postoji od 2008. i uz veliku ponudu artikala pruža i odmerene cene, uz brzu i besplatnu isporuku poručene robe, u skladu sa poslovnom politikom kompanije.

Iako je sva roba dostupna i na tradicionalne offline načine kupovine, najbrži način je da svoju porudžbinu obavite preko naše online prodavnice:

Pre nego što pogledate naš prodajni asortiman, možete da pročitate i: