Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu
Nalazite se ovde: > Naslovna strana >

O nama

Microcer - Logistika, Direkcija, Maloprodaja

 

MICROCER d.o.o. je kompanija koja od 1998. deluje u oblasti uvoza/izvoza, veleprodaje i maloprodaje robe široke potrošnje za potrebe domaćinstava i poljoprivrednih gazdinstava.

Specijalizovani smo za snabdevanje proizvodima namenjenim za majstore, farmere i domaćine za male porodične prodavnice (poljoapoteke, gvožđare, boje i lakovi, uradi sam...), izvođače radova, robne kuće i veleprodajne lance. Njihovi krajnji kupci su domaćinstva, poljoprivredni proizvođači, poljoprivredne i građevinske firme i zanatlije.

 

„Microcer“ ima sedište u Kanjiži, gde se nalazi i Logistički centar, sa sopstvenim voznim parkom. Organizaciono gledano, „Microcer“ ima četiri prodajna kanala:

  • Veleprodaja za pravna lica i preduzetnike
  • Maloprodajni objekti, koji posluju i pod nazivima „Invito“ i „Domax“
  • B2B online prodavnica microcer.rs – za registrovane veleprodajne kupce
  • B2C online prodavnica Mojšop.rs – za maloprodaju građanima

Pružamo pouzdanu elektronsku trgovinu, po odmerenim cenama. U prodajnom asortimanu „Microcer“ ima više hiljada artikala, koje naši zaposleni dobro poznaju i mogu da vam preporuče pravu kombinaciju proizvoda za vaše potrebe.

Posedujemo sopstveni robni lager, a robu nabavljamo direktno od inostranih i domaćih proizvođača. Za naše B2B kupce obezbedili smo besplatnu dostavu naručene robe, sopstvenim dostavnim vozilima.

 

Kontaktirajte nas već danas na office@microcer.rs i proširite svoju ponudu proizvodima iz našeg asortimana.

 

Podaci o kompaniji:

Microcer d.o.o. Kanjiža
Karađorđeva 37, 24420 Kanjiža
PAK 444415, Serbia
PIB 100870543
MB 08618160