Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu
Nalazite se ovde: > Naslovna strana >

Veleprodaja za poljoprivredna gazdinstva, zadruge i apoteke


Veleprodajni asortiman kompanije „Microcer“ namenjen je i pravnim licima, preduzetnicima i poljoprivrednicima koji se bave trgovinom u sledećim vrstama prodajnih objekata ili se neposredno bave poljoprivrednom proizvodnjom:

  • poljoprivredne apoteke i srodne prodavnice ručnih alata, poljoprivredne opreme, zaštitne opreme, hemikalija...
  • robne kuće i veleprodaje alata, opreme, delova i zaštite u poljoprivredi
  • poljoprivredna gazdinstva (povrtarstvo, voćarstvo, vinogradarstvo, ratarstvo, stočarstvo, živinarstvo, ribarstvo, pčelarstvo...)
  • zemljoradničke zadruge i druga pravna lica koja obavljaju poljoprivrednu proizvodnju (školske ekonomije, manastirski posedi, druge ustanove i organizacije...)
  • poljoprivredne uslužne delatnosti (orezivanje, kalemljenje, navodnjavanje, presađivanje, nega zasada, zaprašivanje, uništavanje štetočina, skladištenje poljoprivrednih proizvoda...)
  • druge srodne delatnosti (lov, traperstvo, ribolov, šumarstvo, prerada polјoprivrednih proizvoda, seoski turizam, stari zanati...)

Saznajte više na strani „O nama“.


Alati za poljoprivrednike i domaćine

Kompanija „Microcer“ je uvoznik i distrubuter alata, opreme, delova i zaštite za brojne delatnosti u oblasti poljoprivrede i srodnih delatnosti i zanimanja u okviru njih:

  • Gajenje bilјaka i zasada – ratari, povrtari, voćari, vinogradari, uzgajivači pečuraka...
  • Uzgoj životinja – stočari, živinari, uzgajivači riba i školjki, uzgajivači malih i egzotičnih životinja, uzgajivači ptica, pčelari, uzgajivači puževa...
  • Delatnosti srodne poljoprivredi – poljoprivredni tehničari, poljoprivredni tehnolozi, veterinari, agronomi, šumari, lovočuvari, lovci, ribolovci...

Osim profesionalnih zemljoradnika i farmera, zbog povoljnih cena naš prodajni asortiman je namenjen i za one koji te poslove obavljaju za potrebe sopstvenih domaćinstava i okućnice, a svi oni se snabdevaju u skoro 1000 maloprodajnih objekata naših stalnih dugogodišnjih veleprodajnih kupaca.

Saznajte ODMAH koliko su naše veleprodajne cene i uslovi veleprodaje odmereniji od ostalih!


Praktične alatke vrednih ljudi

Naš slogan je „Praktične alatke vrednih ljudi“ i on najkraće govori o našoj poslovnoj politici posvećenosti potrebama poljoprivrednika koji svojim rukama stvaraju hranu za sve nas.

Online B2B prodavnica microcer.rs postoji od 2008. i uz veliku ponudu artikala pruža i odmerene cene, uz brzu i besplatnu isporuku poručene robe, u skladu sa poslovnom politikom kompanije.

Iako je sva roba dostupna i na tradicionalne offline načine kupovine, najbrži način je da svoju porudžbinu obavite preko naše online prodavnice:

Pre nego što pogledate naš prodajni asortiman, možete da pročitate i: