Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu
Nalazite se ovde: > Naslovna strana >

Veleprodaja robe za uređivanje i održavanje domova - kuća i stanova

Veleprodaja robe za uređivanje i održavanje domova - kuća i stanova

Veleprodajni asortiman kompanije „Microcer“ namenjen je i pravnim licima i preduzetnicima koji se bave trgovinom za potrebe domaćinstava u sledećim vrstama prodajnih objekata:

  • prodavnice robe široke potrošnje za svakodnevne potrebe domaćinstava
  • specijalizovane prodavnice robe za uređivanje, održavanje i čišćenje enterijera, plastičnih proizvoda, kuhinjskog pribora i opreme, kupatilske opreme, opreme za grejanje, tehničke robe...
  • prodavnice tipa „uradi sam“ i „sam svoj majstor“ za ručne alate, mreže, merdevine, zaštitnu opremu...
  • prodavnice dečijih igračaka i nameštaja
  • poljoprivredne apoteke i srodne prodavnice hrane za ptice i glodare, insekticida, rasterivača štetočina, svinjokoljske opreme, hemikalija...
  • robne kuće i veleprodaje alata, opreme, delova i zaštite za kuće i stanove

Saznajte više na strani „O nama“.


Alati za kućne majstorije

Kompanija „Microcer“ je uvoznik i distrubuter alata, opreme, delova i zaštite za domaćinstva koja je odmerenim cenama naročito prilagođena onima koji vole da sami rešavaju svoje kućne probleme i zadovolje sopstvene kućne potrebe po sistemu „uradi sam“ i „sam svoj majstor“.

Naš prodajni asortiman je namenjen svakodnevnim, nedeljnim, mesečnim i sezonskim potrebama domaćinstava koja se snabdevaju u skoro 1000 maloprodajnih objekata naših stalnih dugogodišnjih veleprodajnih kupaca.

Saznajte ODMAH koliko su naše veleprodajne cene i uslovi veleprodaje odmereniji od ostalih!


Praktične alatke vrednih ljudi

Naš slogan je „Praktične alatke vrednih ljudi“ i on najkraće govori o našoj poslovnoj politici posvećenosti potrebama domaćica i domaćina koji svojim rukama stvaraju lepši, udobniji, čistiji i zdraviji životni prostor za sebe i svoje najmilije.

Online B2B prodavnica microcer.rs postoji od 2008. i uz veliku ponudu artikala pruža i odmerene cene, uz brzu i besplatnu isporuku poručene robe, u skladu sa poslovnom politikom kompanije.

Iako je sva roba dostupna i na tradicionalne offline načine kupovine, najbrži način je da svoju porudžbinu obavite preko naše online prodavnice:

Pre nego što pogledate naš prodajni asortiman, možete da pročitate i: