Online prodavnica microcer.rs koristi kolačiće (cookies) kako bismo pružili najbolje korisničko iskustvo.
Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.
Meni

Politika privatnosti

Politika privatnosti

 

Ovom politikom privatnosti uređuju se način na koji Microcer d.o.o. prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od korisnika (u daljem tekstu,”Korisnik”) preko ovog sajta. Ova politika privatnosti se odnosi na Sajt i sve proizvode i usluge koje nudi Microcer d.o.o. .

 

Lični identifikacioni podaci

 

Microcer d.o.o. prikuplja lične, identifikacione, podatke od Korisnika na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se, kada Korisnici posećuju naš Sajt, registruju se na Sajtu, prijavljuju se na newsletter, popunjavaju formular, a u vezi sa drugim aktivnostima, uslugama, funkcijama ili resursima koji su dostupni na našem Sajtu. Korisnicima se, prema potrebi, može tražiti ime, e-mail adresa, adresa. Korisnici mogu posetiti naš Sajt anonimno. Microcer d.o.o. prikuplja lične informacije od Korisnika samo ako nam Korisnik dobrovoljno dostavi takve informacije. Korisnici uvek mogu odbiti da lično pruže identifikacione informacije, ali u tim slučajevima mogu biti uskraćeni za neke podatke ili aktivnosti na Sajtu.

 

Identifikacioni podaci koji nisu lične prirode

 

Microcer d.o.o. ima pravo prikupljanja identifikacionih podataka o Korisniku koji nisu lične prirode, u svakom trenutku njegove interakcije sa Sajtom. Ne-lični identifikacioni podaci mogu uključiti ime pretraživača, tip računara i tehničke informacije o Korisnicima sredstava za priključenje na našem Sajtu, kao što je operativni sistem, Internet provajder koji koriste i druge slične informacije.

 

Kako koristimo prikupljene informacije

 

Microcer d.o.o. može prikupljati i koristiti lične podatke Korisnika u sledeće svrhe:

 

    Da poboljša svoje usluge

 • Informacije koje prikupljamo nam pomažu da efikasnije odgovorimo na Vaše zahteve korisničkoj službi i podršci.

   
   Za personalizaciju iskustva korisnika

 • Možemo koristiti informacije da shvatimo kako naši Korisnici (kao grupa) koriste usluge i resurse koji se nalaze na našem Sajtu.
   

    Da unapredimo naš Sajt

 • Možemo koristiti povratne informacije koje navedete za poboljšanje naših proizvoda i usluga.
   

    Da bismo pokrenuli promocije, takmičenja, istraživanja ili druge funkcije Sajta

 • Slanje Korisnicima informacija koje su pristali da prime o temama njihovog interesovanja.
   

    Da bismo poslali periodične e-poruke

 • Možemo koristiti e-mail za slanje informacija o ispravkama i novinama na Sajtu. Takođe se može koristiti kao kanal komunikacije, da odgovorimo na Korisnikove molbe, pitanja i/ili druge zahteve. Ako Korisnici odluče da se opredele za našu mailing listu, oni će dobiti e-poruke koje mogu da uključuju vesti kompanije, informacije o novim ponudama, proizvodima ili uslugama, itd. Ako u bilo kom trenutku Korisnik želi da se odjavi od prijema buduće e-poruke, uključili smo detaljnu odjavu na dno svakog e-maila.

 

Kako štitmo informacije

 

Microcer d.o.o. usvaja prikupljanje podataka, skladištenje i obradu i sigurnosne mere za zaštitu od neovlašćenog pristupa, promena, obelodanjivanja ili uništavanja ličnih informacija, korisničkog imena, lozinke, transakcija informacija i podataka koji se nalaze na našem sajtu.

 

 

Deljenje ličnih podataka


Microcer d.o.o. ne prodaje, trguje ili iznajmljuje Korisničke lične identifikacione podatke drugima.


Promene u politici privatnosti

 

Microcer d.o.o. ima diskreciono pravo da ažurira ovu politiku privatnosti u bilo koje vreme. Kada to učinimo, mi ćemo revidirati ažurirani datum na dnu ove stranice i poslati Vam e-mail. Preporučujemo Korisnicima da, s vremena na vreme, provere ovu stranicu, kako bi proverili da li došlo do bilo kakvih promena. Da ostanu informisani o tome na koji način štitimo lične podatke koje prikupimo. Saglasni ste i prihvatate da je Vaša odgovornost da pregledate ovu politiku privatnosti periodično i postanete svesni modifikacija.
 

Vaše prihvatanje ovih uslova

 

Korišćenjem ovog Sajta, prihvatate ovu politiku. Ako se ne slažete sa ovom politikom, molimo Vas da ne koristite naš Sajt. Korišćenje Sajta nakon objavljivanja promena u ovoj politici će se smatrati kao Vaše prihvatanje tih promena.
 

Kontaktirajte nas

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti, prakse ovog Sajta ili Vašom interakcijom sa ovim Sajtom, kontaktirajte nas na:

 

Microcer d.o.o.


Karađorđeva 37.

24420 Kanjiža, Srbija
 

Telefon: 024 875-045

Faks: 024 876-755

email: office@microcer.rs

 

Matični broj: 08618160

PIB 100870543

 

Ovaj dokument je poslednji put ažuriran 25. juna 2015.

Traži