Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Saksija Sunny 40cm terakotta

Šifra proizvoda: 7838
Dostupnost: Na zalihama
GTIN: 5905197203287

Opis

Saksija Sunny 40cm terakotta - Saksije - Microcer

Šifra proizvoda: 7838

Saksija Sunny 40cm terakotta Prečnik saksije : 40 cm Visina saksije : 23 cm Zapremina saksije : 14 lit Nesvakidašnja,dekorativna i neverovatno upadljiva saksija izrađena je od kvalitetne plastike,čiji je gornji unutrašnji deo glatke površine i koja je otporna na temperature od -45°C do +55°C . Izuzetna čvrstoća obezbeđuje otpornost na vremenske uslove,ne blede na suncu i ne pucaju na hladnoću. Prednost je, da mogu da se koriste kao ukrasni kaljevi i kao saksije u koje se direktno presađuje cveće za ulepšavane Vašeg enterijera ili eksterijera Saksije isporučujemo bez podmetača. Podmetače za saksije Sunny fi 40 cm možete naći posebno u asortimanu pod nazivom: podmetač saksije Massive fi 39 ( šifra proizvoda: 7828 - terakota boja)

Deklaracija: Šifra i naziv proizvoda: 7838 Saksija Sunny 40cm terakotta Uvoznik: Microcer d.o.o. Poreklo: Evropska Unija Jedinica mere: kom

Slični proizvodi

Šifra proizvoda: mAJmGo
Na zalihama
Šifra proizvoda: cexFgv
Na zalihama
Šifra proizvoda: GxmzlE
Na zalihama