Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Saksija Rustik fi 35cm

boja:
Šifra proizvoda: 7842
Dostupnost: Na zalihama
GTIN: False

Opis

Saksija Rustik fi 35cm - Saksije - Microcer

Šifra proizvoda: 7842

Saksija Rustik fi 35cm Prečnik saksije : 35 cm Visina saksije : 29 cm Zapremina saksije : 13 lit Nesvakidašnja,dekorativna i neverovatno upadljiva saksija izrađena je od kvalitetne plastike,čiji je gornji unutrašnji deo glatke površine i koja je otporna na temperature od -45°C do +55°C . Izuzetna čvrstoća obezbeđuje otpornost na vremenske uslove,ne blede na suncu i ne pucaju na hladnoću. Prednost je, da mogu da se koriste kao ukrasni kaljevi i kao saksije u koje se direktno presađuje cveće za ulepšavane Vašeg enterijera ili eksterijera Saksije isporučujemo bez podmetača. Podmetače za saksije Rustik fi 35 cm možete naći posebno u asortimanu pod nazivom: podmetač saksije Massive fi 33 ( šifra proizvoda: 7827 - terakota boja)

Deklaracija: Šifra i naziv proizvoda: 7842 Saksija Rustik fi 35cm Uvoznik: Microcer d.o.o. Poreklo: Evropska Unija Jedinica mere: kom

Slični proizvodi

Šifra proizvoda: rjOJAk
Na zalihama
Šifra proizvoda: znFFcu
Na zalihama
Šifra proizvoda: uCersz
Trenutno nema, pošaljite upit