Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Saksija Rustik fi 45cm

boja: terakotta
Šifra proizvoda: 7843
Dostupnost: Trenutno nema, pošaljite upit
GTIN: 5905197202433

Opis

Saksija Rustik fi 45cm - Saksije - Microcer

Šifra proizvoda: 7843

Saksija Rustik fi 45cm Prečnik saksije : 45 cm Visina saksije : 37 cm Zapremina saksije : 28 lit Nesvakidašnja,dekorativna i neverovatno upadljiva saksija izrađena je od kvalitetne plastike,čiji je gornji unutrašnji deo glatke površine i koja je otporna na temperature od -45°C do +55°C . Izuzetna čvrstoća obezbeđuje otpornost na vremenske uslove,ne blede na suncu i ne pucaju na hladnoću. Prednost je, da mogu da se koriste kao ukrasni kaljevi i kao saksije u koje se direktno presađuje cveće za ulepšavane Vašeg enterijera ili eksterijera Saksije isporučujemo bez podmetača. Podmetače za saksije Rustik fi 45 cm možete naći posebno u asortimanu pod nazivom: podmetač saksije Massive fi 39 ( šifra proizvoda: 7828 - terakota boja)

Deklaracija: Šifra i naziv proizvoda: 7843 Saksija Rustik fi 45cm Uvoznik: Microcer d.o.o. Poreklo: Evropska Unija Jedinica mere: kom

Slični proizvodi

Šifra proizvoda: jSYMoh
Na zalihama
Šifra proizvoda: ifNOmY
Na zalihama