Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Saksija Rustik fi 30cm

boja:
Šifra proizvoda: 7840
Dostupnost: Na zalihama
GTIN: 5905197202402

Opis

Saksija Rustik fi 30cm - Saksije - Microcer

Šifra proizvoda: 7840

Saksija Rustik fi 30cm Prečnik saksije : 30 cm Visina saksije : 24 cm Zapremina saksije : 7 lit Nesvakidašnja,dekorativna i neverovatno upadljiva saksija izrađena je od kvalitetne plastike,čiji je gornji unutrašnji deo glatke površine i koja je otporna na temperature od -45°C do +55°C . Izuzetna čvrstoća obezbeđuje otpornost na vremenske uslove,ne blede na suncu i ne pucaju na hladnoću. Prednost je, da mogu da se koriste kao ukrasni kaljevi i kao saksije u koje se direktno presađuje cveće za ulepšavane Vašeg enterijera ili eksterijera Saksije isporučujemo bez podmetača. Podmetače za saksije Rustik fi 30 cm možete naći posebno u asortimanu pod nazivom: podmetač saksije Massive fi 27 ( šifra: 7824 - siva boja i 7825 - terakota boja)

Deklaracija: Šifra i naziv proizvoda: 7840 Saksija Rustik fi 30cm Uvoznik: Microcer d.o.o. Poreklo: Evropska Unija Jedinica mere: kom

Slični proizvodi

Šifra proizvoda: ULoEal
Na zalihama
Šifra proizvoda: BZkYha
Na zalihama
Šifra proizvoda: sWytkK
Na zalihama