Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Ukrasna česma za baštu sa mesinganom slavinom

Šifra proizvoda: 19355
Dostupnost: Trenutno nema, pošaljite upit
GTIN: 8585023397648

Opis

Ukrasna česma za baštu sa mesinganom slavinom - Domaćinstvo - ostalo - Microcer

Šifra proizvoda: 19355

Ukrasna česma za baštu sa mesinganom slavinom je elegantan i praktičan dodatak za eksterijer. Izrađena je od visokokvalitetnog metala sa plastificiranom završnom obradom, što joj daje estetski privlačan izgled i izdržljivost.

Ova dekorativna česma može se koristiti na različitim mestima u vašem vrtu ili dvorištu, kao što su fontane, bazeni, vrtni prolazi, parkovi ili bilo koje drugo mesto gde je potreban izvor vode.

Baštenska česma ima mesinganu slavinu koja omogućava jednostavno kontrolisanje protoka vode, lako ispunjavanje posuda ili zalivanje biljaka.

Jedna od glavnih prednosti ove ukrasne česme je njena rustična dekorativnost. Elegantni dizajn će dodati prekrasan i sofisticiran izgled vašem prostoru. Takođe, ovaj proizvod ima veliku primenu, gde vam voda može poslužiti kao sredstvo za zalivanje biljaka, ali i kao funkcionalni dekorativni element.

Česma je jednostavna za instalaciju i može se postaviti bilo gde u vašem vrtu gde postoji pristup vodi. Može se pričvrstiti za beton ili dodatno dekorisati sa kamenom podlogom.

Premazana je kvalitetnom farbom koja je otporna na spoljašnje uslove (UV zrake, vlažnost, različite temperature).

Ukrasna česma za baštu sa mesinganom slavinom je estetski privlačan, praktičan i izdržljiv dodatak za spoljašnje površine.

Slični proizvodi

Šifra proizvoda: 15152
Na zalihama
Šifra proizvoda: 14154
Na zalihama
Šifra proizvoda: 19668
Na zalihama