Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Set za micro zalivanje 33 dela

Šifra proizvoda: 19357
Dostupnost: Na zalihama
GTIN: 8585023324071

Opis

Set za micro zalivanje 33 dela - Navodnjavanje - Microcer

Šifra proizvoda: 19357

Set za mikro zalivanje od 33 elementa je idealan alat za baštovane i ljubitelje biljaka koji žele da uštede vreme i vodu u procesu zalivanja svojih biljaka.

Set sadrži različite delove za mikro navodnjavanje, uključujući kapaljke, cevi, priključke, adaptere...

Jedna od prednosti ovog seta za mikro zalivanje je njegova fleksibilnost i prilagodljivost. Set se može prilagoditi bilo kojem vrtu ili povrtnjaku bez obzira na njegovu veličinu ili oblik.

Komplet za mikro navodnjavanje omogućava precizno zalivanje biljaka, što smanjuje gubitak vode i osigurava da svaka biljka dobije optimalnu količinu vode.

Druga prednost ovog seta je njegova jednostavnost korišćenja. Svi delovi seta su jednostavni za sastavljanje i lako se mogu spojiti. Set dolazi sa uputstvom za upotrebu, što olakšava korišćenje i instalaciju.

Dužina creva je 10 metara, a promer 4 mm. Set uključuje različite vrste kapaljki sa različitim protokom vode, što pruža fleksibilnost u izboru najboljeg načina zalivanja.

Set za mikro zalivanje od 33 elementa je kompletan mini alat za navodnjavanje različitih vrsta biljaka koji štedi vreme i vodu. Količinu vode možete štedljivo da regulišete čuvajući resurse.

Slični proizvodi

Šifra proizvoda: 18950
Trenutno nema, pošaljite upit
Šifra proizvoda: 19738
Trenutno nema, pošaljite upit
Šifra proizvoda: 19739
Trenutno nema, pošaljite upit