Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Saksija Corten visoka 25x48 cm.

boja p: bronz 7601U
Šifra proizvoda: 13138
Dostupnost: Na zalihama
GTIN: False

Opis

Saksija Corten visoka 25x48 cm. - Saksije - Microcer

Šifra proizvoda: 13138

Visoka saksija bronzane boje je elegantna i praktična saksija, koja može biti savršeno rešenje za svaki stambeni i poslovni prostor. Prodaje se zajedno sa uloškom. Možete je koristiti kao ukrasnu saksiju - tj. već zasađenu saksijsku biljku staviti u nju, a možete i direktno saditi biljke kako u uložak tako i u samu saksiju. Laka je za održavanje, samo je treba obrisati vlažnom krpom.

Za vreme letnjih vrućina i godišnjih odmora preporučujemo rezervoare sa vodomerom za saksije i žardinjere koji obezbeđuju višednevno snabdevanje vaših biljaka sa vodom. Rezervoari po narudžbi se isporučuju posebno za pojedine tipove saksija i žardinjera. - vidi tabelu u nastavku.

Dostupne dimenzije:

  • Prečnik: 20cm; Visina: 38cm; Zapremnina: 8l; Zapremnina uloška: 4l;
  • Prečnik: 25cm; Visina: 48cm; Zapremnina: 15,5l; Zapremnina uloška: 9l, Rezervoar i vodomer za saksije - IZTS250, šifra artikla: 19388;
  • Prečnik: 30cm; Visina: 58cm; Zapremnina: 27l; Zapremnina uloška: 15l, Rezervoar i vodomer za saksije - IZTS300, šifra artikla: 19389.

Slični proizvodi

Šifra proizvoda: PaUQyf
Na zalihama
Šifra proizvoda: GpwJnL
Na zalihama
Šifra proizvoda: AWrGNG
Na zalihama