Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Saksija Rustik fi 39cm

boja:
Šifra proizvoda: 7856
Dostupnost: Trenutno nema, pošaljite upit
GTIN: 5905197302423

Opis

Saksija Rustik fi 39cm - Saksije - Microcer

Šifra proizvoda: 7856

Saksija Rustik fi 39cm Prečnik saksije : 39 cm Visina saksije : 31 cm Zapremina saksije : 21 lit Nesvakidašnja,dekorativna i neverovatno upadljiva saksija izrađena je od kvalitetne plastike,čiji je gornji unutrašnji deo glatke površine i koja je otporna na temperature od -45°C do +55°C . Izuzetna čvrstoća obezbeđuje otpornost na vremenske uslove,ne blede na suncu i ne pucaju na hladnoću. Prednost je, da mogu da se koriste kao ukrasni kaljevi i kao saksije u koje se direktno presađuje cveće za ulepšavane Vašeg enterijera ili eksterijera Saksije isporučujemo bez podmetača. Podmetače za saksije Rustik fi 39 cm možete naći posebno u asortimanu pod nazivom: podmetač saksije Massive fi 33 ( šifra proizvoda: 7827 - terakota boja i šifra proizvoda: 7826 - siva boja)

Deklaracija: Šifra i naziv proizvoda: 7856 Saksija Rustik fi 39cm Uvoznik: Microcer d.o.o. Poreklo: Evropska Unija Jedinica mere: kom

Slični proizvodi

Šifra proizvoda: ULoEal
Na zalihama
Šifra proizvoda: gTWqwC
Trenutno nema, pošaljite upit