Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Saksija kaskadna zidna 67x57cm u setu antracit

Šifra proizvoda: 11250
Dostupnost: Na zalihama
GTIN: 5905197289915

Opis

Saksija kaskadna zidna 67x57cm u setu antracit - Saksije - Microcer

Šifra proizvoda: 11250

Iz široke ponude saksija izdvajamo ovu jedinstvenu zidnu saksiju, koja se lako kači na svaki zid i daje posebnu notu topline Vašem domu, dvorištu, kancelariju i td. Saksija kaskadna je modularna proširivog sistema za vertikalno baštovanstvo, namenjeno za dekorativne i aromatične biljke. Može se sastaviti i od kuće. Zahvaljujući svom dizajnu sada možemo da sagradimo živi biljni zid za sebe, kako u zatvorenom tako i na otvorenom. Najveća prednost modularnosti je u tome što vertikalna bašta bilo koje veličine omogućava jedinstveni dizajn i lako izvođenje, otvarajući put ka Vašoj kreativnosti. Pored modularnosti sistem može stvoriti bezbroj jedinstvenih efekata kada se igra sa sortama i bojama biljaka. Biljke se bilo kada mogu promeniti po Vašolj želji. Izradjena je od kvalitetnog i čvrstog mat PVC materijala, koja je otporna na sve vremenseke uslove.

Dimenzije:
Visina: 57 cm
Dužina: 67 cm
Širina: 18 cm
Otvora: 12 kom

Deklaracija: Šifra i naziv proizvoda: 1250 Saksija kaskadna zidna 67x57cm u setu antracit Uvoznik: Microcer d.o.o. Poreklo: Evropska Unija Jedinica mere: set

Slični proizvodi