Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Rezač cevi 3-32 mm Hoteche

Šifra proizvoda: 19533
Dostupnost: Na zalihama
GTIN: 6934097708928

Opis

Rezač cevi 3-32 mm Hoteche - Ručni alati - ostalo - Microcer

Šifra proizvoda: 19533

Ovaj komplet alata je ključan za precizno sečenje i narezivanje cevi u vašim projektima. Izrađen od aluminijum-legura, alat je lagan i izdržljiv, pružajući vam stabilnost i dugotrajnost tokom upotrebe.

Ograničivač za prečnik rezanja: Alat može precizno seći cevi u prečniku od 3 do 32mm, obezbeđujući vam tačnost i pouzdanost u radu.

Ratchet držač za narezivanje: Ratchet držač omogućava vam lakše narezivanje cevi, smanjujući napor i omogućavajući vam da postignete željeni rezultat sa manje truda.

Aluminijumski gumb: Aluminijumski gumb omogućava vam precizno podešavanje i kontrolu prilikom sečenja i narezivanja cevi.

Plastično premazivanje u boji: Plastično premazivanje obezbeđuje dodatnu zaštitu od habanja i oštećenja, čineći alat dugotrajnijim.

Univerzalna upotreba: Ovaj komplet alata je idealan za različite vrste cevi i materijala, što ga čini savršenim za vodoinstalaterske, elektroinstalaterske i druge građevinske projekte.

Ovaj set alata za sečenje cevi i narezivanje će vam omogućiti da obavljate vaše projekte sa preciznošću i efikasnošću, bez obzira na njihovu složenost.

Slični proizvodi

Šifra proizvoda: 11458
Trenutno nema, pošaljite upit