Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Naglavna lampa 300lm USB punjenje

Šifra proizvoda: 19361
Dostupnost: Na zalihama
GTIN: 8584163037292

Opis

Naglavna lampa 300lm USB punjenje - Lampe - Microcer

Šifra proizvoda: 19361

Čeona lampa od 300lm sa USB punjenjem je praktičan alat za osvetljavanje koji se može koristiti u različitim situacijama, kao što su kampovanje, planinarenje, noćna vožnja biciklom, popravke i radovi u mračnim okruženjima i sl.

Lampa ima tri vrste lampi - jaku, srednju i slabu što pruža fleksibilnost u odabiru najboljeg načina osvetljenja za određenu situaciju.

Jedna od prednosti ove čeone lampe je njena maksimalna osvetljenost od 300lm,što omogućava jasno osvetljenje u izuzetno mračnim uslovima.

Mogućnost punjenja preko USB-a čini je praktičnom za korištenje na putovanjima ili u prirodi.

Lampa ima ugrađenu bateriju koja pruža do 6 sati neprekidnog svetla nakon punjenja.

Podesiva glava lampe može se okretati za 90 stepeni, što omogućava podešavanje ugla svetla prema potrebi.

Čeona lampa sa 3 jačine izrađena od kvalitetnih materijala koji osiguravaju trajnost i otpornost na spoljašnje uslove. Lagana je i vrlo praktična za nošenje u svim uslovima.

Najveće prednosti u odnosu na slične proizvode su tri vrste svetla, mogućnost punjenja preko USB-a, podesiva glava, trajnost, kao i mala težina, radni napon i LED svetlo.