Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Kutija za alat Modular sa klaserom KMS553515B - Kistenberg

Šifra proizvoda: 19616
Dostupnost: Na zalihama
GTIN: 5905197367385

Youtube videos

Opis

Kutija za alat Modular sa klaserom KMS553515B - Kistenberg - Kutije za alat i organizeri - Microcer

Šifra proizvoda: 19616

Ovo proizvod je koji kombinuje praktičnost kutije za alat sa mogućnošću organizovanja manjih predmeta putem klastera. Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog proizvoda:

  • Dimenzije: 53x37x13cm. Kutija je dimenzija koje omogućavaju smeštanje različitih alata i pribora, a istovremeno su kompaktnih dimenzija za lakše nošenje i skladištenje.

  • Integrirani klaser: Klaser je integrisan unutar kutije, što omogućava organizovanje manjih predmeta kao što su šrafovi, ekseri, matice ili slični pribori. Ova funkcija olakšava pronalaženje i pristupanje malim delovima.

  • Pouzdana konstrukcija: Kutija je izrađena od kvalitetnih materijala koji pružaju trajnost i otpornost na habanje. Ovo osigurava dugotrajnu upotrebu kutije u različitim uslovima rada.

  • Praktični ručka za nošenje: Ručka omogućava jednostavno nošenje kutije sa sobom na različite lokacije, što je idealno za rad na terenu ili u pokretu.

  • Bezbedno skladištenje alata: Kutija obezbeđuje sigurno skladištenje alata i pribora, čuvajući ih od oštećenja ili gubitka.

  • Estetski dizajn: Estetski atraktivan dizajn čini ovu kutiju atraktivnom i funkcionalnom za upotrebu u različitim okruženjima, uključujući profesionalne radionice, garaže ili kućne radionice.

  • Kompatibilno sa: MODULAR SOLUTION, MSX: Može se lako integrisati u Modular Solution i MSX sisteme za još bolje organizovano radno okruženje.

Kutija za alat Modular sa klaserom je odličan izbor za sve korisnike koji traže praktično rešenje za organizovanje alata i manjih delova, kako kod kuće tako i na radnom mestu.