Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Kutija organizer Modular 55x37x8cm KMX55408B - Kistenberg

Šifra proizvoda: 19617
Dostupnost: Na zalihama
GTIN: 5905197385334

Youtube videos

Opis

Kutija organizer Modular 55x37x8cm KMX55408B - Kistenberg - Kutije za alat i organizeri - Microcer

Šifra proizvoda: 19617

Kutija organizator Modular dimenzija proizvod je koji pruža efikasno i praktično rešenje za organizaciju alata i pribora. Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog proizvoda:

  • Prostrana unutrašnjost: Sa dimenzijama 55x37x8cm, ova kutija pruža dovoljno prostora za smeštanje različitih alata, delova i pribora. To je idealno za organizaciju alata na radnom mestu ili kod kuće.

  • Modularni dizajn: Kutija je dizajnirana da se lako kombinuje i povezuje sa drugim modularnim sistemima za skladištenje alata. To omogućava korisnicima da kreiraju svoj idealan sistem skladištenja koji odgovara njihovim potrebama.

  • Robustna konstrukcija: Izrađena od kvalitetnih materijala, ova kutija je izdržljiva i otporna na habanje. To osigurava dugotrajnu upotrebu i pouzdanost tokom vremena.

  • Praktičan dizajn: Kutija ima praktičan dizajn sa ručkama za nošenje koje olakšavaju prenos i premeštanje kutije. Takođe, transparentni poklopac omogućava korisnicima da lako vide sadržaj kutije bez potrebe da je otvaraju.

  • Višenamenska upotreba: Ova kutija je pogodna za različite namene, uključujući skladištenje alata, pribora za radionicu, ili čak sitnog inventara i delova u garaži ili radionici.

  • Kompatibilno sa: MODULAR SOLUTION, MSX: Može se lako integrisati u Modular Solution i MSX sisteme za još bolje organizovano radno okruženje.

Kutija organizer Modular je praktičan i funkcionalan proizvod koji će olakšati organizaciju alata i pribora kako profesionalcima tako i hobistima.

Slični proizvodi