Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Ključ univerzalni 9-32 mm u setu 2/1

Šifra proizvoda: 19520
Dostupnost: Na zalihama
GTIN: 6934097706436

Opis

Ključ univerzalni 9-32 mm u setu 2/1 - Klešta, ključevi - Microcer

Šifra proizvoda: 19520

Ovaj set univerzalnih ključeva je ključan dodatak vašoj radionici ili alatnoj kutiji. Sa opsegom od 9mm do 32mm, ovi ključevi su sposobni da se nose sa širokim spektrom veličina i tipova matica.

Materijal: Izrađeni od visokougljeničnog čelika za izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost.

Opseg: Set obuhvata ključeve koji mogu da se prilagode veličinama matica od 9mm do 32mm, čineći ih praktičnim za širok spektar primena.

Premaz od hroma: Završna obrada hromom pruža dodatnu otpornost na koroziju i omogućava dugotrajnost alata.

Dvostruke ručke od plastike: Ključevi su opremljeni dvostrukim ručkama od plastike koje pružaju udobno držanje i bolju kontrolu prilikom upotrebe.

Univerzalna upotreba: Ovi ključevi su idealni za upotrebu u automobilskim popravkama, popravkama kućnih aparata, održavanju bicikla i još mnogo toga.

Praktičan dizajn: Jednostavan dizajn ključeva omogućava lako i brzo podešavanje na željenu veličinu matice, čime se štedi vreme i napor.

Ovaj set univerzalnih ključeva je neophodan alat za svakog majstora ili ljubitelja uradi sam projekata. Sa svojom širokom primenom i visokim kvalitetom izrade, ovaj set će vam dugo služiti u vašim radovima.