Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Klešta za vezivanje žice za klamerice 2-8mm

Šifra proizvoda: 19353
Dostupnost: Na zalihama
GTIN: 7313464679006

Opis

Klešta za vezivanje žice za klamerice 2-8mm - Klešta, ključevi - Microcer

Šifra proizvoda: 19353

Klešta za vezivanje žice za klamerice su praktičan alat koji se koristi za brzo i efikasno pričvršćivanje žice na različite materijale poput ograde ili mreža. Ova kvalitetna klešta mogu zategnuti klamerice veličine od 2,0 do 8,0mm, što omogućava širok spektar primene.

Ovaj korisni alat omogućava jednostavno i brzo pričvršćivanje žice, što značajno smanjuje vreme potrebno za završetak projekta.

Klešta osiguravaju čvrsto pričvršćivanje žice, što može poboljšati izdržljivost i sigurnost materijala na koje je žica pričvršćena.

Klešta za vezivanje žice izrađena od kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i izdržljivost. Ručke su izrađene od materijala koji osigurava čvrsto prijanjanje, a drška je ergonomski dizajnirana kako bi pružila udoban i siguran osećaj prilikom upotrebe. Istovremeno, alat je vrlo lagan, što omogućava lako i precizno rukovanje.

Klešta za vezivanje žice za klamerice su praktičan i koristan alat za bilo koju osobu koja želi brzo i efikasno pričvrstiti žicu na materijale.