Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Crevo rastegljivo 5-15m sa pištoljem i priključkom

Šifra proizvoda: 19546
Dostupnost: Na zalihama
GTIN: 6934097745961

Opis

Crevo rastegljivo 5-15m sa pištoljem i priključkom - Creva za polivanje - Microcer

Šifra proizvoda: 19546

Ovo magično crevo za vodu je praktičan dodatak vašoj bašti ili dvorištu, omogućavajući vam lako zalivanje sa fleksibilnošću i praktičnošću.

Raspon dužine: Crevo može biti produženo od 5m do 15m, prilagođavajući se vašim potrebama za zalivanjem.

Unutrašnja cev od lateksa: Izrađena od lateksa, unutrašnja cev je izuzetno fleksibilna i otporna na pucanje, pružajući dugotrajnost i pouzdanost.

Proširuje se do 3 puta svoje originalne dužine: Ova funkcija omogućava vam da koristite crevo na većim udaljenostima, dok se skraćuje kada nije u upotrebi, čime se štedi prostor za skladištenje.

Sprej pištolj sa 7 šablona: Sprej pištolj sa 7 različitih šablona pruža vam izbor prskanja koji odgovara vašim potrebama, omogućavajući vam precizno i efikasno zalivanje.

Praktičnost: Ovo crevo je lagano, fleksibilno i lako se skladišti, čineći ga idealnim za korišćenje u vašoj bašti, dvorištu ili na terasi.

Ovo magično crevo za vodu će vam omogućiti jednostavno i efikasno zalivanje vaših biljaka, pružajući vam praktičnost i pouzdanost tokom cele sezone.

Slični proizvodi