Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Adapter za ključ nasadni 1/4" 3/8" 1/2" Crv 3/1 Hoteche

Šifra proizvoda: 19528
Dostupnost: Na zalihama
GTIN: 6934097721934

Opis

Adapter za ključ nasadni 1/4" 3/8" 1/2" Crv 3/1 Hoteche - Klešta, ključevi - Microcer

Šifra proizvoda: 19528

Ovaj set produžnih šipki za alat sa pogonom je neophodan dodatak vašem alatu koji će vam omogućiti lakši pristup teško dostupnim mestima. Izrađene od visokokvalitetnog Cr-V materijala, ove šipke su izuzetno izdržljive i pouzdane. Set dolazi u tri različite veličine - 1/4", 3/8" i 1/2", što ga čini pogodnim za različite vrste alata i aplikacija.

Različite veličine: Set dolazi u tri različite veličine - 1/4", 3/8" i 1/2", što omogućava široku primenu u različitim alatima sa različitim pogonima.

Povećanje dosega: Ove produžne šipke omogućavaju vam da produbite domet vašeg alata, što vam olakšava rad na teško dostupnim mestima.

Univerzalna upotreba: Ovaj set je idealan za mehaničare, majstore, hobiste i sve druge koji koriste alat sa pogonom.

Inčne i metričke veličine: Set dolazi u kombinaciji inčnih i metričkih veličina, što ga čini još praktičnijim i prilagodljivijim za različite tipove alata.

Ovaj set produžnih šipki za alat sa pogonom će vam omogućiti da obavljate poslove sa većom preciznošću i efikasnošću, pružajući vam više fleksibilnosti i olakšavajući rad na teško dostupnim mestima.