Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Strašilo za ptice i štetočine Jastreb 40cm

Šifra proizvoda: 11086
Dostupnost: Na zalihama
GTIN: 8605008903395

Opis

Strašilo za ptice i štetočine Jastreb 40cm - Rasterivači štetočina - Microcer

Šifra proizvoda: 11086

Strašilo za ptice i štetočine Jastreb 2u1 je dekorativan ukras za dvorište, baštu, voćnjak, vinograd i efikasna zaštita od ptica i manjih štetočina.

Strašilo za ptice Jastreb je realistična imitacija grabljivice koja uspešno rasteruje ptice i manje štetočine na human način.

  • Izrađeno je od kvalitetne plastike otporne na sve vremenske uslove, što garantuje trajnost i izdržljivost
  • Lako se postavlja na bilo koju lokaciju: kroz čep ga napunite čvrstim materijalom, sitnim kamenom, šljunkom ili peskom i nasadite na štap, ogradu, drvo ili metalnu cev kako bi ga štetočine lakše uočile
  • Premeštajte ga povremeno kako se štetočine ne bi navikle i da bi zaštita bila što efikasnija
  • Efikasna ekološka zaštita od ptica i štetočina za baštu, dvorište, njivu, voćnjak i vinograd
  • Autentičan ukras koji će dodatno oplemeniti svaki eksterijer
  • Visina strašila je 40cm

Najveći neprijatelj svih vrsta poljoprivrednih useva i kultura jesu ptice i druge štetočine (miševi, zečevi..). Mogu naneti ogromnu štetu, ugroziti čitav usev i prouzrokovati velike finansijske gubitke. Vlasnici gazdinstava se na različite načine obračunavaju sa njima koristeći tradicionalno strašilo, zvučne i hemijske sisteme. Dok je uradi sam strašilo neefikasno, buka i hemijska sredstva nisu prihvatljivi za okolinu.

Manje ptice i štetočine plaše se predatora i većih grabljivica pa je strašilo Jastreb pravi izbor za zaštitu svih poljoprivrednih površina.

Deklaracija: Šifra i naziv proizvoda: 1086 Strašilo za ptice i štetočine Jastreb 40cm Uvoznik: Microcer d.o.o. Poreklo: Evropska Unija Jedinica mere: kom