Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Strašilo za ptice i štetočine Gavran leteći 80x11x45cm

Šifra proizvoda: 11087
Dostupnost: Na zalihama
GTIN: 8605008903463

Opis

Strašilo za ptice i štetočine Gavran leteći 80x11x45cm - Rasterivači štetočina - Microcer

Šifra proizvoda: 11087

Strašilo leteći Gavran je efikasna zaštita od ptica i štetočina i jedinstveni ukras za dvorište, baštu ili terasu.

Ptice i sitne štetočine (miševi, pacovi, zečevi) su česti i nepoželjni gosti u vrtu, njivi, voćnjaku ili vinogradu. Mogu naneti veliku štetu i ugroziti čitave useve. Leteći Gavran je realistična imitacija grabljivice koja uspešno rasteruje ptice na human i ekološki prihvatljiv način.

  • Jednostavno se postavlja na bilo koju lokaciju – samo ga okačite na vidljivo mesto, granu, metalnu cev, ogradu ili terasu
  • Strašilo za ptice leteći Gavran izrađen je od kvalitetne plastike, dizajniran da traje godinama, otporan na sve vremenske prilike. Potrebno je biti oprezan samo kada su jake oluje i uneti ga u zatvoren prostor kako ne bi odleteo.
  • Rasteruje sve ptice štetočine – golubove, vrapce, kosove...
  • Preporuka je da mu se povremeno promeni mesto, kako se štetočine ne bi navikle
  • Uspešno rasteruje ptice i štetočine bez straha da će ih povrediti i ne ugrožava životnu sredinu (za razliku od zvučnih i hemijskih sistema)
  • Efikasan je na svim poljoprivrednim površinama

Manje ptice poseduju urođen mehanizam za bežanje kada se susretnu sa većim pticama. U tome leži tajna uspeha Strašila leteći Gavran.

Dimenzije proizvoda:

Visina: 11 cm
Širina: 80 cm
Dužina: 45 cm

Deklaracija: Šifra i naziv proizvoda: 1087 Strašilo za ptice i štetočine Gavran leteći 80x11x45cm Uvoznik: Microcer d.o.o. Poreklo: Evropska Unija Jedinica mere: kom