Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Pištolj za silikon extra jaka Hoteche

Šifra proizvoda: 19547
Dostupnost: Na zalihama
GTIN: 6934097706245

Opis

Pištolj za silikon extra jaka Hoteche - Ručni alati - ostalo - Microcer

Šifra proizvoda: 19547

Ovaj pištolj za silikon je ključan alat za vaše građevinske i zanatske projekte, pružajući pouzdanu podršku za aplikaciju silikonskih masa, maltera, lepkova i drugih materijala za zaptivanje.

Izdržljiv materijal: Aluminijumsko kućište i čelični okidač garantuju dugotrajnost i pouzdanost čak i u najzahtevnijim uslovima.

Teška dužina od 230mm: Ova dužina omogućava vam udobno rukovanje i preciznu kontrolu prilikom nanošenja materijala za zaptivanje.

Univerzalna kompatibilnost: Ovaj pištolj je pogodan za korišćenje sa standardnim patronama, omogućavajući vam širok spektar primena.

Jednostavan za upotrebu: Ergonomski dizajn i glatko okidačko delovanje čine ovaj pištolj lakim za korišćenje, čak i tokom dugih radnih sati.

Podesiva sila izlaza: Mogućnost podešavanja pritiska omogućava vam precizno doziranje materijala, osiguravajući čist i ravnomeran zaptivni spoj.

Ovaj pištolj za teške poslove će vam pružiti pouzdanu podršku u vašim građevinskim projektima, osiguravajući kvalitetne rezultate i efikasno zaptivanje svaki put.