Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Makaze za domaćinstvo 200mm sa otvaračem Hoteche

Šifra proizvoda: 19544
Dostupnost: Na zalihama
GTIN: 6934097734804

Opis

Makaze za domaćinstvo 200mm sa otvaračem Hoteche - Makaze - Microcer

Šifra proizvoda: 19544

Ove kuhinjske makaze su esencijalni alat za svaku kuhinju. Izrađene od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, ove makaze su izuzetno izdržljive i otporne na rđu.

Oštrice: Sa debljinom oštrice od 2.0mm, ove makaze su dovoljno jake da seku različite vrste hrane i materijala bez napora.

Poliranje i očvršćivanje: Peskovito poliranje i očvršćivanje oštrica čine ih izuzetno otpornim na habanje i produžavaju njihovu oštrinu tokom vremena.

Drška: Drška od kombinacije PP i TPR materijala pruža udobno i čvrsto držanje, omogućavajući vam precizno i sigurno korišćenje makaza.

Univerzalna upotreba: Ove makaze su idealne za sečenje raznih namirnica, kao i za obavljanje različitih kuhinjskih zadataka poput seckanja, rezanja i sečenja.

Ove kuhinjske makaze će biti nezamenljiv alat u vašoj kuhinji, pružajući vam pouzdanost, trajnost i funkcionalnost koja je neophodna za efikasno pripremanje hrane.

Slični proizvodi

Šifra proizvoda: 12823
Trenutno nema, pošaljite upit
Šifra proizvoda: 12622
Trenutno nema, pošaljite upit