Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Lampa ručna za radionice i kuću sa magnetom 2000mAh

Šifra proizvoda: 19366
Dostupnost: Na zalihama

Opis

Lampa ručna za radionice i kuću sa magnetom 2000mAh - Lampe - Microcer

Šifra proizvoda: 19366

Višenamesnka ručna lampa za radionice i kuću sa magnetom i baterijom od 2000mAh je praktičan alat koji omogućava osvetljenje u tamnim uslovima. Može se koristiti za razne namene poput radionica, garaža, vrtova, u domaćinstvu, kao i u drugim situacijama kada je potrebno dobro osvetljenje.

Jedna od glavnih prednosti ove ručne lampe je visoka osvetljenost koju pruža. Lampa ima 48 LED lampi koje osiguravaju dovoljno jaku osvetljenost za obavljanje detaljnih poslova čak i u najmračnijim okruženjima. Osim toga, lampa ima mogućnost jednostavnog prilagođavanja režima osvetljenja i položaja prema potrebi.

Magnetno postolje omogućava da se pričvrsti na bilo koju metalnu površinu, što je posebno korisno kada radite u skučenim prostorijama. Osim toga, lampa ima i klip za pričvršćivanje na ivice stolova ili polica.

Ugrađena baterija od 2000mAh osigurava dovoljno snage za rad do 10 sati u niskom načinu rada i do 4 sata u visokom režimu rada. Punjenje baterije vrši se preko USB-a, što je vrlo praktično za korištenje u pokretu.

Lampa ima zaštitu od preopterećenja i kratkog spoja, što daje sigurnost pri upotrebi.