Microcer.rs koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja veb-sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem „kolačića“. Saznajte više.
Meni
srb
en
hu

Ključevi Cevasti 6-22mm 10/1 u futroli Hoteche

Šifra proizvoda: 19527
Dostupnost: Na zalihama
GTIN: 693407721682

Opis

Ključevi Cevasti 6-22mm 10/1 u futroli Hoteche - Klešta, ključevi - Microcer

Šifra proizvoda: 19527

Ovaj set ključeva za svećice je neophodan alat za održavanje i servisiranje vašeg motora. Izrađen od spojeva cevi i presvučen cinkom, ovaj set nudi pouzdanost i dugotrajnost. Uz različite veličine od 6x7mm do 20x22mm, ovaj set je pogodan za različite tipove svećica. Uz to, dolaze i dve force bar šipke za dodatnu snagu prilikom upotrebe.

Zinkovanje: Završna obrada cinkom pruža dodatnu otpornost na koroziju i produžava radni vek alata.

Različite veličine: Set sadrži ključeve različitih veličina od 6x7mm do 20x22mm, što ga čini pogodnim za različite tipove svećica.

Force bar šipke: Dolaze sa dve force bar šipke koje pružaju dodatnu snagu prilikom upotrebe, omogućavajući vam lakše i efikasnije uklanjanje svećica.

Univerzalna upotreba: Ovaj set je idealan za automobile, motocikle, traktore i druge motore koji zahtevaju redovno održavanje svećica.

Ovaj set ključeva za svećice će vam omogućiti da lako i efikasno obavljate servisiranje i održavanje motora, pružajući vam pouzdanost i sigurnost prilikom rada.